Plockmat

Plockmat är passande tilltugg för hemmafesten eller vid möhippan / svensexan när man är ute efter lättare förtäring. Exempelvis chark, ost och annat gott som passar till lite öl eller vin.

Meny läggs upp inom kort.

boka nu

Sushi buffé

Vi är stolta över att kunna erbjuda Sushi på menyn. Vi har ett samarbete med en riktigt duktig sushi kock som sätter samman en Sushi buffé. Prova att catera hem eller till företaget.

Meny läggs upp inom kort.

boka nu

Julbord

Vi har det stora och lilla julbordet som går utmärkt att catera. Vi jobbar med riktigt bra råvaror och gör allt från grunden.

meny läggs upp inom kort.

Menyn som PDFboka nu

Tre rätters

En klassisk tre rätters meny är verkligen roligt att få bjuda på. Vi har spännande förslag baserade på årstid, inrikting skaldjur, vilt eller klassikt. Våra kockar är duktiga på att komponera i hop passande menyer och vi lämnar också självklart förslag på passande viner.

Menyer läggs upp inom kort.

Menyn som PDFboka nu

Tema buffér

Vi har buffér för olika teman. Planerar ni att genomföra en temafest är det kul att kunna bjuda på temainspirerade rätter. Våra kockar är duktiga på att tillsammans med dig planera upp en passande meny för festen.

Meny läggs upp inom kort.

boka nu

Konferens meny – Powerbreaks

Vi har tagit fram konferensmenyer med fm kaffe, lunch, em kaffe. Utöver det har vi Powerbreaks, nyttiga mellanmål under din konferens, Smoothies, musliebar, frukt & nötter. Mycket uppskattat när man sitter i heldagsmöten.

Meny läggs upp inom kort.

boka nu

Canapéer

Renklämmor, laxrulle till fördrinken brukar vara uppskattat. Våra kockar har satt samman förslag passande till mingel.

Menyer läggs upp inom kort.

boka nu

Cocktailbuffér

Om ni planerar att ha en bjudning hemma och är ute efter lättare bufféer, plockmat och drinktilltugg. Då har vi förslag om vad ni kan välja.

Meny läggs upp inom kort.

boka nu

Frukost – Fika

Planerar ni att ha frukostmöte eller behöver ni tilltugg och kaffe till pausen? Då ordnar vi det. Vi bakar färska frallor med pålägg av högsta kvalite, gott kaffebröd och såklart färsk nybryggt kaffe.

Priser och förslag kommer läggas upp inom kort.

boka nu

Lunch

Vill ni catera en lunch för mötet på företaget eller hem för familj och vänner? Vi har flera olika förslag på båda kalla och varma rätter liksom buffer.

Meny kommer upp inom kort.

Beställ lunch

Minnesstunder

Vi hjälper till med minnestunden och ansvarar för catering, servering, hyrgods, transporter och tar fram menyeer efter önskemål.

Menyer kommer att presenteras inom kort.

boka nu

Bröllop

Vi caterar bröllop och ordnar också serveringspersonal, transporter och allt annat runt omkring bröllopet. Menyerna är anpassade efter årstid och vi använder så mycket närproducerat som vi kan. Råvarorna håller mycket hög kvalité. Våra kockar är självklart behjälpliga i de fall man vill skräddarsy sin meny.

Meny läggas upp inom kort.

boka nu

Information om Culinar Catering

Hos oss får ni hjälp med allt till festen, konferensen eller minnesstunden. Vi projektleder och tillhandahåller allt från mat, personal, möbler, porslin, dekor & underhållning.
Boka Mobergs Festvåning eller så levererar vi catering till hyrd lokal, hemma hos dig eller på annan plats där ni vill ha Er tillställning.

Välj en meny i förslagen ovan. Är det så att ni vill ha en skräddarsydd meny så ordnar vi självklart det utifrån önskemål och budget. Minimiantal för catering är 10 personer.